CAMBRIDGE oktatási és angol nyelvvizsga-felkészítési központ vagyunk

CAMBRIDGE oktatási és angol nyelvvizsga-felkészítési központ vagyunk, a bukaresti EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE-rel való közreműködésünk pedig nemzetközileg elismert nyelvvizsgák szervezését szolgálja.

  • Középfokú nyelvvizsga Cambridge B2 – First Certificate in English (FCE)
  • Emelt szintű nyelvvizsga Cambridge C1 – Certificate in Advanced English (CAE)

Készülj fel és vizsgázz itt Marosvásárhelyen, a Hollywood Nyelvstúdióban! 

Szeretettel várunk egy ingyenes órára, amely keretén belül több információt adunk a nyelvvizsgáról, felmérjük a szinted, és kidolgozunk egy személyreszabott tanulási programot szinttől függetlenül.

„Nekem nagyon bevált! Jó a hangulat, gyorsan és érezhetően fejlődik az ember. Sosem nehéz rávenni magam, hogy órára menjek.” Papp Zsófia

„Ez az iskola az, ahova szeretettel jár az ember. 5 nagyon kedves tanár segít minden nap a diákoknak a céljuk elérésében. Személyre szabott anyagot tanul mindenki, ami egy nagyon hasznos tanulási forma. Én mindig várom, hogy angolórára mehessek.” Szabó Nikolett

Engedélyezett CAMBRIDGE Nyelvoktatási Központ

CAMBRIDGE oktatási és angol nyelvvizsga-felkészítési központ vagyunk, a bukaresti EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE-rel való közreműködésünk pedig nemzetközileg elismert nyelvvizsgák szervezését szolgálja.

Megtekintés: CAMBRIDGE ANGOL NYELVVIZSGÁK TÉRKÉPE

Megtekintés: CAMBRIDGE NYELVVIZSGÁK KALENDÁRIUMA

A Cambridge nyelvvizsgák letétele az angolt tanulók számára a legnagyobb presztízzsel bíró bizonyítványokat kínálja, melyeket több mint 130 országban használnak, és több mint 10 000 egyetem és munkaadó ismer el nemzetközi viszonylatban. A bizonyítványok érvényességi ideje korlátlan.

FONTOS: 

  • Az Oktatási, Kutatási, Ifjúsági és Sportminisztérium által kiadott és a Hivatalos Közlönyben közzétett 5794/29.10.2009 rendelet szerint az érettségi vizsga keretében zajló nyelvi kompetenciák felmérése kiváltható a Cambridge nyelvvizsgán elért eredménnyel.
  • A CAMBRIDGE nyelvvizsgákat az EECentre szervezi az összes nyelvvizsgára felkészült és feliratkozott jelentkezőnek, a központ székhelyén vagy bármely EECentre helyszínen. 
  • További információkért, nyelvi felkészülésért, próbavizsgáért, internetes szimulálásokért és nyelvvizsga-feliratkozásért keressenek bátran.

EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) elérhetőségek:

EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) Rólunk:

Az EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE – EECentre olyan intézmény, amelyet rangos nemzetközi oktatási szervek engedélyeztek arra, hogy Romániában nemzetközi eljárások szerint, olyan feltételek és minőségi előírások szerint, amelyek megegyeznek bármely más vizsgaközponttal Európában, Amerikában és Ázsiában, angol (IELTS, CAMBRIDGE, LINGUASKILL, TRINITY) és német (ÖSD) nyelvi ismereteket tanúsító vizsgákat biztosítsanak2018 óta az EECentre az egyetlen Cambridge vizsgákat szervező „platina központ” Romániában – a CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) legmagasabb képesítése, amelyet a vizsgaközpontok az angol nyelvvizsgák kiválóságáért és az oktatási partnerintézményekkel kialakított partnerségek minőségéért kaphatnak.